Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon försökte förmedla

hon försökte förmedla
ett budskap om dödlighet

men världen ville inte höra
hennes vädjan






Fri vers av Nerdissta
Läst 122 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-01-24 12:12



Bookmark and Share


  Foohexa
En vacker dag ska vi alla dö
Men alla andra dagar ska vi inte det"
Det är ett utav dom bästa afroismerna jag har hört (i rätt kontext) naturligtvis :)
2022-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Nerdissta
Nerdissta