Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GUTENBERGARE

Han översatte henne tungt.
Hon understod honom där, hans skrev på henne.
Hennes rygg trycktes bokstavligen, pressades.
Med hans bakdel som satsdel, var hon alltså under både pressning och tryckning.

Så föll han till, det blev omslag.
Hon hamnade uppepå, med nytryck.
Han kunde inte läsa av, såg heller inte meningen,
nu när han inte längre var subjekt utan objekt.




Prosa av Mats Edin VIP
Läst 119 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-01-24 12:35



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Uttrycktsfullt skriftat
Med trycksvärta
flödande både
Här som där?
;)

2022-01-24

  angela Täubert fd Jansson VIP
Vilken härlig lekfullhet med ord. Gillas skarpt
2022-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP