Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Möte

Om vi ska kunna mötas
med våra ord, åtbörder och tankar
måste jag öppna mina porer
och söka efter rätt frekvens
skicka iväg en luftballong på prov
skör som en såpbubbla
fylld med frågor och intresse
som handlar om dig.

Du gör på samma sätt
och medan du frågar mig
så glömmer du dig själv.

Ibland spricker våra luftballonger
ibland landar de sida vid sida
utan att nå fram till varandra
men ibland slår de an en ton
en luftbro av förståelse
mellan oss.






Fri vers av Lena Staaf VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2022-01-24 13:00



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Så känsligt och fint !
2022-02-03

  Bodingen VIP
Tjusigt om kommunikation med ibland vissa kontaktsvårigheter.
2022-02-02

  Monika A Mirsch VIP
Den underbaraste luftbro
jag haft lyckan att vandra på!
Tack Lena,
min måndag strålar
i guld!

2022-01-31

  Eva Langrath VIP
Fin dikt om skörheten och möjligheten som finns i samtalet oss emellan
2022-01-31

  Susen VIP
Mötets varande ibland sida vid sida. Gillar "luftballonger". Tänkvärda rader
2022-01-25

  Niliboy
En viss öppenhet är nog bra att ha…..
2022-01-25

  Lottie Ålhed VIP
Intresse och nyfikenhet på livet våra likheter olikheter och intensioner här i livet säger mig dikten. En luftbro av förståelse .(även då vi kraschlandar ibland). Fin dikt som väcker många tankar. Bokmärkes.
2022-01-25

  Kajan VIP
Den utsträckta handen, eller tanken; det finns en risk att den ej blir väl emottagen; fin beskrivning av den processen här, och utsatt kan man uppleva sig vara, eller sårbar, men å andra sidan är man ej osårbar ensam heller.
2022-01-24

  Marita Ohlquist VIP
En fin text om möten med olika resultat, en del blir kortvariga, andra bestående.
2022-01-24

  Öknens Ros VIP
Trevande, sökande efter vänskap.
2022-01-24

  ULJO
å fint skriver du om trevande möten.
2022-01-24

  Blomma-Stjärna VIP
mycket vackert och insiktsfullt
om värdet av att mötas
och försök till möte
- inte alltid, men ibland
leder ett möte till
"en luftbro av förståelse
mellan oss"!
2022-01-24

  Sparvögat VIP
Själars strävan efter gemenskap och kärlek, så fint tecknat…
2022-01-24

  BenGust VIP
Gäller ofta att pejla in rätt våglängd.
Ibland funkar det. Vissa gånger missar man helt eller delvis målet.
2022-01-24

    Sefarge VIP
Skör-psykologisk
Skrivelse om det
sökande trevandet
Efter vänskap och
eller förhållanden?
Luftig färgglad
Liknelse med
(o)passande
Ballonger!
;)

2022-01-24

  Mats Edin VIP
Vackert beskrivet
2022-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Lena Staaf VIP