Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ALLA PÅVAR

Alla påvar

har varit slöseri

med likvida medel

och deras teologi

villoläran

de lurar folken med

är totalt demonisk

Så lyder mitt besked

 

 

LARZ GUSTAFSSON 24/1 2022

 

Och den nuvarande påven är den värste någonsin.

Han är, liksom alla sina föregångare, en ANTIKRIST.




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 823 gånger
Publicerad 2022-01-24 14:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP