Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


SNART KOMMER HAN SOM SKA KOMMA

Snart kommer Han som ska komma

som ej katedraler har byggt

Då hämta Han skall Sina fromma

som sedan får vila så tryggt

i evighet hos Herren Jesus

hos Frälsaren, allsmäktig Gud

Det är Hans församling som utgör

den trolovade Kristi brud

 

Snart kommer Han som ska komma

som ej ordinerat en präst

som aldrig har tillsatt en påve

Men du som är främling och gäst

i världens förvirrade vimmel

ska hämtas från jorden med hast

till evigheten i Guds himmel

Hans löfte, det står evigt fast

 

 

LARZ GUSTAFSSON 24/1 2022




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 298 gånger
Publicerad 2022-01-24 15:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP