Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Små sippor små

En vit liten kjol,
hänger, liksom vippar.
En vit liten kjol,
kämpar, sträcker sig
för att få luft.
En vit liten kjol,
ett naturens under,
blottar insidan.
Det som hängde ner,
vänds upp
mot en klarblå himmel.
En vit liten kjol,
infriar löftet
om att våren är påväg.

- Eivorsdotter -21




Bunden vers av Eivorsdotter
Läst 128 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-01-24 15:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eivorsdotter
Eivorsdotter