Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TANKEKRAFT RÅDER

ENFALDIGT

för din välfärds skuld
enfaldiga hjärtan blöder

med perfekturens röst
detta enfald talade jag

övertygande, bland dessa
fåkunniga
med de slutna läpparna


men du ser inte kärlets djup
förutan det öppna sinnet
stjärnorna, fåglarnas flykt
kan inte höras viska

© Bosse 24 januari 2022.

rev av 15 feb 2015




Prosa (Fabel/Saga) av Bossepoet från Österbotten
Läst 94 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-01-24 16:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten