Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stilla vatten i den gränslösa natten

 

I hjärtats tidlösa visdom

faller vågorna tillbaka in i djupet

Här upptäcks en gränslös frihet 

Bortom alla former och ord

sjunger stillheten kvar

I den djupa natten

 speglas månen

på stilla

vatten

 

 

  

 




Fri vers av Nils Teodor VIP
Läst 69 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-01-24 16:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nils Teodor
Nils Teodor VIP