Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Björkarnas verklighet


I dagsljuset står
ett par besvärade
björkar i tanig
nakenhet

Himlarna lyfter

Renhetens ande
vet om björkarnas
verklighet i
januari




Fri vers av Nicole Ildi Farkas VIP
Läst 85 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-01-24 16:50



Bookmark and Share


  Monica Lindgren
"besvärade" och "tanig nakenhet"; associerar till flickor i tidiga tonår.
2022-03-02

  Ulf Carlsson VIP
Alla är vi björkar i januari!
2022-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Nicole Ildi Farkas
Nicole Ildi Farkas VIP