Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


• Bild & vers 22

Se han står där,
artisten ner på huk
med sin spända duk
och färgerna som bär




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 51 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-06-08 12:50



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
när artisten e i farten .... Tack!
2023-06-08

    ej medlem längre
Skvätter lite här och där…
2023-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP