Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vintereld

Jag tänder mitt hjärta
på de gröna himmelseldar
som brinner i natten
på magnetiska vinterkalla lågor.

Bara tystnad och tid
låter ljudet av tankarnas droppar
mot medvetandets stillnad
förstoras som i en grotta.

Det finns en reva i verkligheten
en spräckt universumbubbla
som seglar på mörka vingar
osynliga i natten.




Fri vers av Rafmagn VIP
Läst 145 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-01-24 18:23



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Mycket suggestivt
2022-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Rafmagn
Rafmagn VIP