Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


eget foto


Spegelparken


I spegelparken
finns en stillhet

Blank som
ögats glans
av förundran

I spegelparken
syns de höga trädens
svarta grenar
sträcka sina tentakler

upp mot en för dagen
stängd himmel

Och i varje liten svart sjö
av smältvatten

Återger träden sig själva













Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 129 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-01-24 18:53



Bookmark and Share


  ULJO
Så fulländat. Spegelparken.
2022-01-25

    Lena Staaf VIP
Vacker beskrivning!
2022-01-24

  lodjuret/seglare VIP
Olika texter är ungefär som vänner, det behövs flera än en för att kunna täcka på 'bred front', det som delvis kan 'saknas' i en enda själ. Så jag ser ofta texter som en sorts vänner.
2022-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP