Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


922.Mörka hörn i din själ.Del.III k.10

Mörka hörn i din själ.Del.III
k.10 I radien av kon - en kurva.

:Lockande ledtråd,tvingar fram
ett drag att hitta ett avkroks-
-skrymsle.Och medan små stänk
hinner ikapp i iakttagare,vrider
VI start innan flygandet börjar !:
sa spilld röst.

Sedan anslöt den pratande sig till
de andra och De Tre började tala
med en röst.

/"ORIO!Tittande in i DINA ÖGON,LYSSNA!
_OCEANS DIA CECAUMEN?_ samlar kraftslam.
Kom och se _ MARS i blodet _ tvättar
DEN uppvaknande JORDKÄRNAN med gift."\

Visslandet i DERAS tal förvandlades
till det genomträngande ljudet av
en flock fladdermöss.
===
De gående i tunneln kastade blickar runt.

Den framförvarande sa missnöjt,
"Det är förbjudet att vissla
på det här stället!"

Den efterföljande svarade,
"Du förolämpar mig!Det brukar
slätstrukna vissla,men vi är..."

Oroligt stanade de.En gissning
"Är vi ensamma...här?"
formade sig till Munchs Skriet.

Den förste såg sig omkring och viskade
"Just nu flög sträckt, elektrisk tråd
över min skalle!"

Den andre instämde, "Ja, ja, och jag
uppfattade...råttors gnisslande."
och skrapade sina kängor.

Den första blev förbryllad.
"Hur så! Vi är bundna till samma affär
men våra öron uppfattar helt olika?"

"Lugn! Vi har en omväg .",påminde den andre.

"För att kunna använda KURVAN måste man
först nå korsning” ,svarade den första
torrt.

Sedan erbjöd den andre mycket försiktigt
på förslag, Vi trycker det onormala in det
normala?"
===
Undersöka bergets ingångsvägg,
den namnlösa kände plötsligt
hur ett snabbt, skarpt ljud trängde
in i hennes öron.

Hon satt sig på huk och skrek,
"Vilken vissling! Som ett ljusklot
föll på månskära...eller vice versa?
Dra in luft och skydda rygg i CIRKELN
...där eller inte där EJ BARA fotkrångel
...nu ska jag öppna ögonen!"
===
/Kryper...sakta, men ändå...
Egensinnighet driver framåt.
För tillfället kanske så.
Så lyckades...vi?\,och de skrattande
gnuggade på sina handflator.

f.f.ps.tbc...




Prosa (Roman) av Lollitta VIP
Läst 112 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-01-24 19:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP