Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

3

hjärnan badar i
dopamin
genom ådrorna rusar
alkoholen
hon dansar tills hon
kraschar
och hon gör det
ordentligt




Fri vers av blimp VIP
Läst 96 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-01-24 20:38



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Om detta talar du bra. Med några få strofer. Fångar du. Det som ska fångas. " och hon gör det/ ordentligt". Exakt.
2022-07-08
  > Nästa text
< Föregående

blimp
blimp VIP