Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I hennes bröst ligger en flicka och sover

 

Hon är ganska stressad och förvirrad men trots det väldigt självsäker och orden liksom flyter ur hennes mun godtyckligt med en bedövande kraft. Hon är medvetslös och en sådan människa som ska hålla hålla sig borta ifrån.
Att försöka tala henne till rätta och få henne att begripa är lönlöst. Hon är en stridsvagn som är övertygad om att hon alltid vet bäst och hon finner på något mirakulöst sätt alltid de rätta orden, de som får hennes motståndare ur slagläge. Hennes förmätenhet är en mur gjord av härdat stål och plötsligt är hon bara tyst i ett år tills ens argument för längesedan har falnat och då slår hon till med sin dolk bakifrån.
Hon är medvetslös men det skulle hon aldrig erkänna och i hennes drömverklighet så är hon en allt igenom perfekt och briljant människa som ingen ska komma och kritisera och snacka skit om för då jävlar. Hon är dessutom övertygat kristet troende och sjunger halleluja så att hennes grannar får dåndimpen.
Hon är en person som man måste hålla sig långt borta ifrån, och som man måste få ut ur sitt system. Hon är medvetslös. I hennes bröst ligger en flicka och sover. 




Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 72 gånger
Publicerad 2022-01-24 21:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP