Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Lögnerna och sanningarna


Den skumma världen rusar vidare


Den skumma världen bor vi i,
den skumma världen håller inte måttet,
Sanningar och lögner i livets tombola.

Människor köper olika slags 'sanningar',
Jag ser att de inte har den minsta vetskap om vad som är sant.
VAD ÄR SANNING?

Den skumma världen rusar vidare, och timmen är så sen,
Världen befinner sig i krig men det s e r man inte.

P1 på radio spyr ut sin smuts varje dag och man kan höra hur de ljuger, men de får ända fortsätta att prata, inför olika slags öron!

Mina öron är allergiska mot lögner och det kliar i dem och det kliar i kroppen då jag hör hur man ljuger för människor.
Man skrämmer människor med lögner som är planerade sedan 200 år.

Den skumma och svarta världen rusar vidare
Den skumma världen är inget att ha, den är för smutsig.
Jag lutar mig mot Jesus och hör hans äkta ord.

Han ljuger aldrig och hans sanningar gör ont. Därför bryr man sig inte om att lyssna på honom.
Jag gör det, jag lyssnar noga, varje dag, jag älskar hans ord.
Han är vägen och sanningen och LIVET!
Det LIVET som människor är så rädda för!

Dikt och bild ©Maria









Fri vers (Fri form) av MariaEvighet
Läst 78 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-01-24 21:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MariaEvighet
MariaEvighet