Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slaktmördaren

Skräcken kryper in under mitt täcke.
Överallt. Ingenstans. Överallt.
Oxpiskan i garderoben.
Granattändare på vardagsrumsbordet.
Död på insidan.
Rädslan höll mig vid liv.
Livet kom att hålla fast vid rädslan.
Insidan kom att hålla fast vid döden.
Det som senare kom att bli.
En lilja utan doft.
En lilja utan blad.
En lilja utan stjälk.
För den fick blomstra.
I helvetets paradis.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 85 gånger
Publicerad 2022-01-24 21:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP