Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att få det satans livet överstökat

Att bara få det satans livet
överstökat och jubla
sin underbara dödsglädje.

24.1.2022.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 70 gånger
Publicerad 2022-01-24 23:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP