Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dani Karavan Israelisk judisk konstnär!


Högar av stoft

 

 

Minne av

Dani Karavan

1930 - 2021

 

Högar av stoft

från en funnen tid

en del vill glömma.

Utplånas ur historien

vill många.

 

Stoft blåser bort

av den minsta vindpust.

Minnen av dem

förblekna

men aldrig själarna

hos Jahve.

 

Döden tog dem i famn

för deras tro

deras varande

i landet som gavs dem.

 

 




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 120 gånger
Publicerad 2022-01-25 02:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP