Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad tar vid efter Covid?

Sakta ömsar livet skinn.
Ordormar slingrar i personalrummen.
Tycker, tänker, smider ränker.
Ty snart är pandemin över.




Prosa av Mats Edin VIP
Läst 141 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-01-25 06:20



Bookmark and Share


    ej medlem längre
det nästa kallas VR, eller "augmented reality", som facebook (nu kallad "meta", för "metareality") är mycket inne på. jag tror det kapsejsar, och det lilla som är kvar av facebook kommer försvinna, som altavista, som geocities, som napster, som myspace..
2022-02-06

    Sefarge VIP
Sen så väntar
En massa cyber
Corona romaner
Utgivna på egna
Förlag där medel
klass pöbeln fått
Ut sina blöta
Drömmar o befriande
äntligen gör sig själva
Till stora författare
Som Patrik Sjöberg!
;)



2022-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP