Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Minnesmästaren


Sitter under dina grenar varje dag
lyssnar till dina andetag
idag har du växt ur dina kläder
dina nya av läder
din hud var alltför ömtålig
saknar du dina gamla
Var inte orolig under ytan
du sovande ändå levande
Dina nakna grenar kramar ännu
månens bleka skiva
då ljuset tändes ska våren
och nytt liv vakna
fåglarna ska bygga sina reden
bland dina knoppande grenar
sitter under dina grenar
och vattnar jorden med tårar
du ska växa och bli stark
skarvarna täta





Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 70 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-01-25 06:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP