Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SLUTSPELEN

Jag har ont i halsen.
Det ger ej panik.
Känner inte alls den
minsta dramatik.
Näsan på mig rinner,
hostar till ibland.
Vet att allt försvinner,
att jag tas omhand.

Fastän kroppen värker
är jag inte rädd.
Jag vet att vila stärker,
ligger i min bädd.
Inkräktarna i kroppen
tvingas till reträtt.
Feber sätter stopp den
gör det inte lätt!

Skräms ej för ett virus,
oavsett dess sort.
Med honung och citrus
ska det motas bort.
Varm dryck av ingefära,
gurkmeja med mer.
Det kommer besvär ha
av shoten jag ger!

En blandning utav chili,
spetsad med vitlök.
Ett perfekt sätt att få bli
fri från allt besök!
Ett dagstillskott av selen,
zink, Quercetin,
finns för de slutspelen.
Och D-vitamin.




Bunden vers (Rim) av Camilla Heinonen VIP
Läst 103 gånger
Publicerad 2022-01-25 07:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP