Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den bästa fällan är den som har ett lockande bete. Fast ibland är det ingen fälla, det bara ser ut som en. Betet är ibland inget bete, utan är 'äkta vara'. Och hur skulle någon kunna veta det? Den bästa fällan är utlagd åratal före.


En sockerbit är väl ingen chans för en fluga?





Fredrika började på ett arbete,
bara för att sedan upptäcka att det som
tagit henne åtta veckor,
kunde ha gjorts på en 'fikarast'.
Fast skulle hon alls ha gjort denna upptäckt
om hon arbetat dessa
som betraktade 'bortkastade' åtta veckor?




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 114 gånger
Publicerad 2022-01-25 09:54



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Med facit i hand
lätt gå i land
och veta, utan,
svårt att bara leta...
2022-01-27

  Nanna X
Om man vet att man är lurad, är man lurad då?
2022-01-25
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP