Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är långt till i morgon

Det är långt
till i morgon
Men kärleken
har ingen aning
om det




Fri vers av Christoffer Bergström
Läst 70 gånger
Publicerad 2022-01-25 10:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christoffer Bergström
Christoffer Bergström