Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I morse sa man på väderrapporten att det skulle bli "mycket moln" Detta ledde mina sjuka associationer till Micke Moln och Rancida Rulk...


Micke Moln & Rancida Rulk

Micke Moln steg ut på trappan,
såg sig oroligt om,
han hade fått smörj utav pappan
när han druckit sig berusad på rom

Micke Moln var zigenarkille,
med vida byxor och blanka skor,
han visste precis vad han ville,
göra Rancida Rulk till mor

Men familjerna var icke kontanta,
sedan gammalt fast i en tvist,
Micke bjöd Rancida på Fanta,
försökte lista sig in med list

Deras farbröder möttes till rådslag,
på en ödslig parkeringsplats,
kom i sina Mercedes en vårdag,
knivar blänkte och alla tog sats

När rådslaget snart var över
låg farbröder sju i blod,
ty döden kommer och söver
alla farbröders övermod

Men resultatet av denna vendetta
blev ändå ett giftermål
Micke äktade Rancida den nätta
när illviljan runnit ur knivstickens hål

Knappt hade gravarna blivit täckta
förr'n bröllopet blev en stor fest
Rancida och Micke blev äkta,
resterande farbröder satt i arrest




Bunden vers (Rim) av Ingvar Loco Nordin VIP
Läst 63 gånger
Publicerad 2022-01-25 11:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Loco Nordin
Ingvar Loco Nordin VIP