Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mellanlagrad **

Blir alla så med tiden
eller är det ett karaktärsdrag
som hör samman med
självbestämmande
Och man blir antingen
butter eller förlorar fattningen
om det inte blir som tänkt.
Hade köpt mild herrgård.
Aningen tillplattad
av svaret "bryr mig inte extrapris
jag vill ha mellanlagrad,".
Elsa vill ha smak men inte extra lagrad.
Ibland blir något så enkelt som själv
inte kunna gå runt i affär och välja
nervpåfrestande.
Lätt eller rejäl stukning kan kvitta
behöver vila foten för svullnad ska gå ner
Och det är nervpåfrestande med tanke på
allt som behöver göras.
Usch så förbankat ...terad!!







Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 69 gånger
Publicerad 2022-01-25 13:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP