Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dom små

Tänker på dom små
Dom där gamla och grå
Slog som huvudet på spiken
Känns mer som en antiken
När man inte allt kan förstå
Bara skaka på huvudet då
Som idioten den kompletta
Men kanske något kommer till rätta




Bunden vers (Rim) av Lidde
Läst 129 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-01-25 15:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lidde
Lidde