Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spräng tigandets murar

Om du ska kunna försvara dig
så måste du gå på offensiven
och spränga deras tigande murar.

25.1.2022.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 91 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-01-25 20:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP