Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


I nödens timma.


Endast


Den kalla trottoaren sticker in
genom mina stickade strumpor.
Det blåser rakt igenom dem,
visslande under dessa valv.
Jag ber att hon inte är rädd.
Jag ber att hon inte är hotad.
Jag ber till dig, gode Gud
i bara strumpor.
Står här på bar betong




Fri vers (Fri form) av Koloristen
Läst 177 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-01-26 00:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Koloristen
Koloristen