Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LUR ELLER KLUR

Neutronens Kvasi klur.

på himlavalvet dansar elektronerna
ger ett budskap av solars erosion

Bekväm vilar Gaja,
avslappnad,
medan din älskade,
skrattar i ditt öra.

en filosofisk konstruktion
är språkets mantra
Konsonanternas värde ,
ger alla vokalernas liv en mening.

Bosse 26 januari 2022.




Övriga genrer (Aforism) av Bossepoet från Österbotten
Läst 84 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-01-26 05:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten