Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur Uddafierad Poesi


Våra Ord

Dina ord

Och mina ord

Tillsammans

Är det våra ord

Om man nu kan äga språket för en stund .....?

 

2012

Taleptox Skrev

 <+>




Fri vers (Fri form) av Taleptox VIP
Läst 69 gånger
Publicerad 2022-01-26 06:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Taleptox
Taleptox VIP