Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

5

hon orkar
inte riktigt
tänka så hon
pillertrillar
rakt ned i
mörkret

drömmer att hon
ligger på sjukhus
vandrar runt
i korridorerna
iklädd ljusblå
mjukisbyxor

sitter i en soffa
ser nyheterna
på tv och
tror att de
handlar om
henne

äter ostmackor
och dricker
kaffe i
plastmuggar
får tabletter i
små röda koppar

vaknar hemma
flera veckor senare
allt sig likt men
hon är annorlunda
och på diskbänken
står en tom medicinburk




Fri vers av blimp VIP
Läst 151 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-01-26 07:41



Bookmark and Share


  Emanuel Sigridsson VIP
En text med en skarp egg, men sorlig förstås, men Du som skrivit texten har språket i din hand: Ett klart språk, okonstlat, som sätter sig fast strof efter strof.
2022-01-26
  > Nästa text
< Föregående

blimp
blimp VIP