Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Änglarna såg jordens kvinnor, och på uppmaning av deras befälhavare, Semihaz, svor de att de skulle få barn med dem. HENOCH


Nefilim

mellan kvinnor

 och änglar

 en genetisk konflikt




Fri vers (Fri form) av alicja lappalainen VIP
Läst 82 gånger
Publicerad 2022-01-26 08:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

alicja lappalainen
alicja lappalainen VIP