Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bärnstensfärgad kärlek

Vår kärlek var bärnstensfärgad,
den blev aldrig röd.
Nu är den Safirfärgad
kall och blå.
Snart har den blivit natursten
tråkig och grå.






Fri vers (Fri form) av angela Täubert fd Jansson VIP
Läst 128 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-01-26 09:07



Bookmark and Share


  Kensy65 VIP
Lyft undan den grå stenen och leta i myllan dagen då solen värmer dig, du kommer att hitta en röd halvslipad ädelsten!
2022-02-01

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om en relation som inte är vad den borde vara.
2022-01-26

    Björka
hmm...det går åt lite fel håll
2022-01-26
  > Nästa text
< Föregående

angela Täubert fd Jansson
angela Täubert fd Jansson VIP