Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


det finns stunder



då i varje fall jag blir förundrad
även om luttrad
omöjligt att förstå
den som ständigt byter kläder
byter blomman sin kostym
nej den ståtar i samma
oavsett väder
förundrad över den 17/9 2016
"säg inte så där du gör mig ledsen"
/per telefon!/
den knappen gick förr att trycka på
vem har samvete döma den som gäldat
med ränta och skatt
när syndare går skuldfria
somliga skriver med hjärtats bläck
visst gör det ont då jag läser
visst finns stunder då önskan finns
tilliten fanns


även jag har en maxkapacitet och den överskrider jag inte
kopierar skriver litet men har även annat att göra
mest reparerar jag mig själv!










Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 61 gånger
Publicerad 2022-01-26 10:40



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
observera ingen pekpinne, meningslöst vara skolfröken, alla har sin fria vilja.
2022-01-26
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP