Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Lär mig grymheten… tack!

 

Jag!

Naji!

Är

 

Ödmjukt

Förödmjukat

Och kan inte vara mer än så

 

Du min själ!

 

Lär mig grymheten!

Lär mig att vara grym!

Lär mig att leva grym!

 

Du min själ!

 

Allt omkring mig är grym

Allt som rör sig nära mig är grym

Allt som andas luft omkring mig är grym

 

Du min själ!

 

Min typ människa är en skam för livet

En skam på en skapelse som heter människa

En skam för existensen

 

Så du min själ!

Lär mig att vara grym

Så jag kan leva som en människa

 

DU MIN SJÄL!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 88 gånger
Publicerad 2022-01-26 11:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP