Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Kraftsamling


Har lagat middag till flera dagar
om jag hann hade bakat också
men städade och lyckades
få tag i kokosfiber som förbättrar jorden
ska plantera om och så frö
chili paprika tomater mm
Samlar energi vattenträning kvällstid
Tack för idag klokuggla

Foten funkar litet bättre
för varje dag med vilopauser




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 64 gånger
Publicerad 2022-01-26 16:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP