Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hallå!

 

 

jag tror jag bor på en öde planet

säg ni som finns därute som vet

vad hände med mänskligheten? 

och var är verkligheten? 

 

i en bubbla jag tycks vara

kan någon för mig svara

vad hände med jorden?

när försvann alla orden?

 

så tyst och öde allting är

är det bara jag kvar här?

månen ger mig inga svar

är det verkligen allvar?

 

vad ska jag nu göra?

kan någon mig höra?

nä, visst, det finns ju bara jag

är detta domens dag?

 

plötsligt jag vaknar upp

känns som jag fått krupp

allt var blott en otäck dröm

vaknat upp efter vintersömn

 

tänk så tokigt allt kan bli

vad som finns i ens fantasi

en mardröm utan like

som att somna i ett dike

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 147 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2022-01-28 09:18



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Tyst som i graven och alldeles ensam, nja, inte så tokigt ändå efter en weekend i någon megastad ;-)
2022-01-30

  S.A.I. Steve Lando VIP
härligt med drömmar ändå, man kan ju alltid vakna från dem, om maran sätter på:)
2022-01-28

  Susen VIP
Åh! Mardrömmar känns ibland så verkliga. Bra fångat
2022-01-28

  Cikoria Blå VIP
Tur diktaren vaknade upp ur mardrömmen. Kul diktat.



2022-01-28

  ULJO
Mardröm. Fy sjutton.
2022-01-28

  Sparvögat VIP
En hemsk dröm som man ej vill ska komma åter…
2022-01-28

  Marita Ohlquist VIP
Usch, vilken mardröm.
2022-01-28

  angela Täubert fd Jansson VIP
Ja att somna i ett dike kanske vattenfyllt är inte att föredra, men att se vårt samhälle och vår värld förändras till ett skräckscenario det är en riktig mardröm.
2022-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP