Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Försöker finna en slags ro i detta hemska, men kommer jag någonsin få leva i kvinnofrid? Och mina barn, så ont det gör att bevittnat särskilt, detta våld mot mina barn. Är det en hämnd mot mig, något jag inte förstår att ni kräver av mig, är jag vittnet?


Bara ett prov fattas, sen vet jag.


Läs bara den här texten om ni klarar av det
(den kan förvirra, får det att snurra men...)


Efter jag skickat SMS till Kristjan började terrorn mot mig nästan död togs jag till psyk och skickades vidare efter det där samtalet med den konstiga läkaren kom jag fram till dessa terrorister, en ung tjej tog min mobil, samma som jag skrivit till Kristjan år (2010?) med och dagen därpå gav en man därifrån min mobil tillbaka. Han bad om ursäkt för det som inträffat, men slutade terrorn sedan?

Nej, den blev ännu värre.

Men tänk om de tog den, ja, alltså
mobilen för att skriva till Kristjan?

Att han fick ett annat telefonnummer
eller en e-mail adress till den där A-M
och det var så terroristerna lurade han.

Sen lurade hon de som lurades att byta
sin 3:a till 2:an ovanpå dig och att A-M
hade sin lägenhet i din lägenhet och att
de som lurades flytta in i den mördades
lägenhet, skulle få både din och hennes.

Tror du det kan ha varit så?

Ja, varför inte?

Jag undrar vem Kristjan är, egentligen?

Han som kom till dig i husvagnen 1993?

Ja, han måste vara någon väldigt speciell
efter allt de gjort mot mig för att bedraga.

Är det bra att du talar sanning, här i texten?

För ju bara Dialog med mig själv, ingen ser.

Men vill han hjälpa till att fastställa faderskapet?

Hoppas det för vi behöver snart påbörja terapin.

Alla väntar på att den ska bli klar så vi vet hur
familjesituationen, ser ut när den är fastställd.

Men det är ju bara du som vill det.

Så viktigt att inte tvinga på mig ett samarbete
med en man som känns fel utan att faderskap
är fastställt så orkar jag inte detta en gång till!

Det är för att befria oss från osanningar jag ber.


Undrar varför ingen pratar med mig om detta

det är det som är det mest konstiga,

det sker bakom min rygg

för nu har jag ingen

man hos mig mer

Tack Vare Er

TVE..

Hm, stjärt eller något, men det krypet är tveksamt.

Det ska vara tvestjärt, tar mig direkt tillbaka till 90-talet!

Ok, då vet jag!

Terapi är nog bra i kombination med utredningarna.

Fast nu har jag bara utrett, är helt utmattad och klar.

Tveksamt?

Nej, det ordet känns inte rätt.

Äh, vem orkar, känner jag när jag återigen blir
medveten om den där..

Den där?

Sch, den där uppe, vi måste vara tysta så vi lyssnar in.

Är det en utomjording?

Nej, de är i verkligheten.

Men vi finns ju!

Ja, det tror dom.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 87 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-01-26 16:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP