Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sapere aude


nyttja ditt tänkande
tillåt dig att så göra

tankefrihet
grunden för all frihet

frigör dig
från dogmer og fördomar,

men gör























Fri vers (Fri form) av S.A.I. Steve Lando
Läst 132 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2022-01-26 17:15



Bookmark and Share


  Bengt H VIP
Blir mycket lättare utan sista raden.
2022-02-01

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Tänkvärda ord! Ja tankefrihet!
2022-01-27

    Lars Gullberg
Ett manifest

Ett mantra

Säg ja, gör
2022-01-27

  Öknens Ros VIP
I tanken föds friheten.
2022-01-27

  Sparvögat VIP
Fina ord, gå dit dina tankar bär dig…
2022-01-26
  > Nästa text
< Föregående

S.A.I. Steve Lando
S.A.I. Steve Lando