Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ingen chokladjesus i västficksformat.


TRYGGHET ÄR DET BÄSTA TING

Trygghet är det bästa ting

som sökas kan all världen kring

Vill man lida är man visst

och sant en liten masochist

Herren Gud min trygghet är

Jag vill leva som Han lär

Tryggare kan ingen bli

än barnen i Hans monarki

 

LARZ GUSTAFSSON 26/1 2022




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 195 gånger
Publicerad 2022-01-26 17:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP