Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

trasig

jag brukar låtsas
för mig själv
att jag inte
är förstörd
som att
det aldrig
var några problem
som att jag
alltid blev hörd
jag brukar låtsas
som att jag inte
är desperat
det är inte riktigt
min smak
känns inte värdigt
så jag låtsas
ihärdigt
jag brukar låtsas
att jag inte är
den mest ensamma
i denna vintergatas
korridor
låtsas som att jag
inte är täckt
av flera tusen sår
men i någon sekund
kommer allt till halt
stänger dörren
och erkänner allt




Skapa | Skriva av JonathanS
Läst 117 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-01-26 21:46



Bookmark and Share


  HelenaW
Gillar denna
2022-01-27

  Annie b'larsson VIP
Jättefint! Bra!!
2022-01-27

  Ordsus
Känsligt och fint!
2022-01-26

  Nicke Pistol VIP
Fint om en sårbarhet..
2022-01-26
  > Nästa text
< Föregående

JonathanS