Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensamhetens restriktioner

Vaknar ensam. Äter alla måltider ensam. Ingen behöver en. Ingen vill ha en. Dricker kaffe ensam. Lägger sig ensam. Har ingen att sammanfatta dagen med. Ingen att vara nära. ”Isolera en människa och hon insjuknar och dör”, orden ger hemsk resonans i kroppen men Ensamheten hos de ensamma är Elefanten i rummet; vi vet att den finns men vi vill inte få den slängd så här i ansiktet.




Prosa av pappapoetdotter
Läst 93 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-01-26 22:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

pappapoetdotter
pappapoetdotter