Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Leva i skuggan av livet

Ser drömmar i din blick 

Hör längtan i din röst

Vardagen andas smärta

 

I väntan på nästa steg

Går du på sparlåga 

Osäker på när och inte om

Det är dags att släppa taget 

 

Att våga se döden i vitögat 

Är i vissa fall det sätt som finns

För att klara av att leva fullt ut 

 

I varje andetag bor en saknad 

Son om kroppen redan vet

Nästa det tar kan vara det sista 

 

Fylla dagarna med minnen

Som lever kvar även efteråt 

Livet är det val som finns

När dagarna är räknade

 

En smärtfri dag skall komma 

Och längtans drömmar 

Ska vagga dig till ro

Ut på oändlighetens stilla hav

 

När tiden är inne vet du

Det är dags att ta steget 

Fälla ut vingarna mot vinden

Tills du når Änglagatans vackra gränder 

 




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 90 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-01-28 06:59



Bookmark and Share


  Susen VIP
Så vackert skildrat om dödens kallelse
2022-01-28

  Marita Ohlquist VIP
Berörande text om livet och döden.
2022-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP