Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

N som i navelskådning

 

Såg sig om som för att ta med sig 

livet. Blicken snett bakåt. Solen 

vurpade framför hennes fötter 

och hon var sanningsenligt det 

vackraste han skådat. Det skönaste 

han trängt in i, det mest oförklarliga 

i livet. Han kunde riktigt känna hur 

grenen gick av på mitten och hur hans 

ord om deras styrka skulle försätta 

henne i ett livslångt grepp. 

Så tänkte hon om hans avsikter. 

 

Deras fönster immade igen vid samma

tidpunkt och deras kön bultade ikapp. 

Hon hade redan begripit så mycket om

gud att hon visste att hans sexualitet 

var hans sigill. 

 




Fri vers av smultronbergen VIP
Läst 82 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-01-27 00:00



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Åter presterar du såna ordsammansättningar man aldrig sett. Att gud öht hade en sexualitet är en lika rolig nyhet som att undra över varför Kalle Anka har en tröja på sig....men inga byxor.

Men det är ju självklart att gud är sexualiteten ! Och att Kalle tycks sakna densamma.
2022-01-27
  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP