Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hyperenergisk klokuggla


Kan inte kalla det annat
svårt somna efter träningen 5 var sjuka
vi va 3 i bassängen, det var lyx
Halv timmes hårdträning
efteråt pigg som en mört
Om restriktioner släpps är vi 16
Då behövs snorkel och badmössa
vi skvätter och musiken dånar
Kanske känns det bättre dela
med sig av hårresande
Visste inte det finns hammartår
och typ knuta bakom knäet
som sprack blodet forsade
ner i gummistövlarna
avbröt gick på toa försökte behålla färgen








Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 80 gånger
Publicerad 2022-01-27 00:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP