Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Helt apropå!

Jag ska väl inte kvirra

det är så svårt att hinna

med allt som ska göras,

en trasig bil står på undantag

den flyger inte och far längre

den får stå i snö kommer upp i tö!

Jag skall ljuga lite till, orkade bara

läsa evangelietexten idag, den

som spar han har heter det visst!

så nu har jag skrivit av mg igen

å Det kostade inte en spänn!

Hurra va jag är bra!

Är ledig idag!




Fri vers (Fri form) av Niliboy
Läst 147 gånger
Publicerad 2022-01-27 06:00



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Vilken kul text, man blir riktigt glad av den!
2022-01-30

  Peter G VIP
Alla dagar är olika och man har olika mycket energi, man har bättre och sämre dagar!
Tycker ändå att du tacklar det hela på rätt sätt; att unna sig en "ledig" dag när det som bäst behövs är ju smart!
2022-01-28

  Bibbi VIP
Hurra!
2022-01-28

  Kajan VIP
Man är inte perfekt, man är mänsklig ! Bilen är i ide tydligen, du kanske kan ställa ut den som en konst installation....?
2022-01-28

    Lena Staaf VIP
En bekymrad ton i din dikt dock med en förhoppning om att det ordnar sig vilket det nästan alltid gör! Stress är alltid av ondo.
2022-01-27

  Sparvögat VIP
Jag säger som föregående talare ” var sak har sin tid ”…
När ljuset och värmen kommer blir det så mycket lättare att leva…
2022-01-27

    Lars Gullberg
Att låta var sak ha sin tid. Tid åt läsning, tid åt skriva. Det viktigaste först. Låt bilskrället stå. Snart gal göken åter. Tjohoo
2022-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Niliboy
Niliboy