Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barndomshem




Ett glömt barndomshem svajar i drömmen
som en spökmålning, minnet
mer som guldramen kramar fast en bild
i ständig turbulens - virvlar och
drömmer i sig själv - en fryst hägring -
mer komet än människa
firas ner från rymden.




Fri vers (Fri form) av Knark VIP
Läst 88 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-01-27 06:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knark
Knark VIP