Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Buss




Jag sitter på bussen, bäng
en brottsling på rymmen.
En blind man stiger på med sin käpp
snurrar ett halvt varv lämnar den
tappar något
går ut nästa hållplats.
Något extremt slumpartat lyser av mening.




Fri vers (Fri form) av Knark VIP
Läst 83 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-01-27 07:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knark
Knark VIP