Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Sagornas land

Jag bor i sagornas land
sagornas, magins, historiens och fantasins land.

Här samsas prinsar och prinsessor
levande och döda
med jättar, häxor och troll.

Här härskar naturens och historiens
verkliga och overkliga skapelser
i symbios med varandra.

Här har jag mitt andningshål,
här fyller jag på
fantasi och kreativitet.

Här kan hjärnan ta paus
från forskning och akademi.

Här kan jag gå
hit
eller dit
eller runt
fram och tillbaka.

Här kan jag kyssa en groda
eller försöka dra ett svärd ur en sten.

Här mår jag bra




Fri vers av Eivorsdotter
Läst 97 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-01-27 08:57



Bookmark and Share


  stormengudrun VIP
Härlig dikt och häftig bild:-)
2022-01-28

  Maria Sundelin VIP
Fantasi och kreativitet är viktigt för att berika livet
2022-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Eivorsdotter
Eivorsdotter